... de 20 ani alături de persoanele cu nevoi speciale

RAZE DE SOARE

Mama mea a creat o asociație cu ani în urmă, de la zero, un loc pentru copii si tineri cu nevoi speciale și un sprijin pentru familiile în nevoie din zonă, greu încercate. ☀

În poză e o familie, tatăl, copiii, bunica bolnavă. Această familie, sprijinită de câțiva ani, are acum în casă baie, copiii crescuți fără căldura mamei, cu bun simț și respect de tatăl lor, au avut sprijin să rămână la școală și au putut învăța și ei în rândul colegilor. Una dintre fete gătește cu o pasiune de care nu credeam capabil un copil de școală gimnaziala.
De-a lungul anilor, alături de asociație am văzut oamenii cum s-au implicat și i-au susținut pe copiii în nevoie să facă recuperare, au văzut că schimbă vieți!

În Iernut există azi un centru gratuit de recuperare și socializare pentru copiii și tinerii cu nevoi speciale, inclusiv TSA. 
Mama mea e omul faptelor bune, inspirația mea. Asociația Raza de Soare înseamnă ❤️ iubire și o muncă minunată depusă de terapeuții Luiza Moldovanși Alexandra Fodor, doi psihologi, voluntari plini de energie: profesori, un artist plastic, profesor de canto, învățători, toți acești oameni pun mult suflet!

E important să ajuți, zilnic. Timpul trece.

Doneaza prin Paypal

Descarca

Ultimele stiri si evenimente

PARTENERIAT PENTRU COMUNITATE

Alăturăte echipei noastre!

O rază de speranță

Karla

O rază de speranță