... de 20 ani alături de persoanele cu nevoi speciale

Curcubeul sufletului meu


Finacsm2ntator: SC Loteria Romana SA

Perioada: 01 iulie 2014 – 31 decembrie 2014

Grup tinta: 30 copii si tineri cu dizabilitati psihomotorii si parintii acestora

Scurta descriere:

In acest proiect 30 de beneficiari si parintii acestora au participat la activitati ce cuprind sesiuni de: arte vizuale, teatru, muzica, joc si miscare (pictura, desen, tesut, cosetat, colaje si modelaje).

In luna august cu ocazia Zilelor Orasului Iernut, in parcul orasului a fost organizat un atelier de creatiei dedicat copiilor la care au participat aproximativ 100 de copii din comunitate cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani. La atelierul de creatie copiii au colorat si decorat masti si marionete din hartie pentru degete, au insirat bilute pentru bratari si au pictat. 

In ajun de Mos Nicolae, pe 5 decembie a fost organizat Targul de Iarna unde au fost valorificate toate obiectele create la activitatile de arte vizuale, de copii, parinti si de voluntari. Oameni din comunitatea orasului au cumparat decoratiuni pentru bradul de Craciun, astfel incurajand munca beneficiarilor si a parintilor.

De asemenea acest program a fost dedicat parintilor care au participa la activitati art-terapeutice alaturi de copii unde au invatat abilitati de relationare cu proprii copii si au fost inclusi in Clubul Parintilor unde au beneficiat de consiliere psihologica si instruire cu privire la tehnicile de lucru prin arte combinate.


Articole externe:


Galerie foto:

 

sesiuni de terapie prin muzica

Picture 2 of 19

Similar posts

Doneaza prin Paypal

Descarca

Ultimele stiri si evenimente

PARTENERIAT PENTRU COMUNITATE

Alăturăte echipei noastre!

O rază de speranță

Karla

O rază de speranță