... de 20 ani alături de persoanele cu nevoi speciale

Excursia voluntarilor la Sighisoara

            Pentru încheierea Concursului de proiecte „voluntarii razelor”, derulat pe o perioada de 6 luni în anul 2011, am decis să îi ducem pe voluntarii care s-au implicat în acest proiect,  într-o excursie de o zi la Sighișoara.
         Voluntarii, o parte din beneficiarii și specialiștii asociației s-au bucurat de o zi însorită împreună, vizitînd și admirînd cetatea medievală din acest minunat oraș din județul Mureș. Cu aceasta ocazie, voluntarii, s-au cunoscut mai bine și și-au împărtășit din experiența lor, făcînd schimb de parări. Beneficiari, s-au simțit foarte bine în compania fetelor, profitînd de acele momente petrecute împreuna, felicitîndu-le pentru munca depusa, iar în final oferindu-le câte o felicitatre creata de ei, ca semn al recunoștinței lor.
           Ziua s-a insheiat cu multe zambete de fericire încălziți de razele soarelui care și-a făcut apariția printre norii groși imediat ce am iești din Iernut, unde ploua. Fericiți, excursioniștii, și-au luat rămas bun asigurîndu-ne că vor mai vizita Asociația „Raza de Soare” cu urmatoarea ocazie .


Doneaza prin Paypal

Descarca

Ultimele stiri si evenimente

PARTENERIAT PENTRU COMUNITATE

Alăturăte echipei noastre!

O rază de speranță

Karla

O rază de speranță