... de 20 ani alături de persoanele cu nevoi speciale

„Frumosul mă vindecă”

Perioada : Iunie-Decembrie 2016

Finanţator : CJ MUREŞ

Grup ţintă : Grupul ţintă este format din  38 de copii şi tineri cu dizabilităţi, beneficiari ai Asociaţiei Raza De Soare şi părinţii acestora.

Scopul proiectului : Ameliorarea stării de sănătate psiho-motorie şi emoţională, îmbunătăţirea calităţii vieţii pentru un număr de 38 de beneficiari şi famiilile lor prin activităţi de artterapie.

Scurtă descriere a proiectului : „Frumosul mă vindecă”, este proiectul care constituie un real sprijin, pornind de la ideea ca artterapia facilitează exprimarea,comunicarea trăirilor personale şi explorează interiorul în scopul creşterii şi armonizării fiinţei umane. Proiectul urmăreşte realizarea unei intervenţii strucurate, utilizând sesiuni de stimulare prin artă (desen,joc,muzică,teatru), într-o manieră originală de îmbinare, în funcţie de obiectivele urmărite şi de particularităţile psiho-motorii ale beneficiarilor.

Rezultate scontate :

  • Constientizarea si recunoasterea importantei activitatii de recuperare si socializare a persoanelor cu dizabilitati de catre autoritatea locala,comunitate si mai ales familiile acestor persoane.
  • Modificari pozitive in comportamentul si in socializarea celor 38 de copii si tineri cu dizabilitati si a parintilor lor.
  • Imbunatatirea coordonarii si a motricitatii generale pentru cei 38 de copii si tineri cu nevoi speciale.
  • Ridicarea moralului si reducerea anxietatii pentru cei 38 de copii si tineri cu nevoi speciale si parintii acestora

pagewww

Similar posts

Arhive

Doneaza prin Paypal

Ultimele stiri si evenimente

Ateliere de vară 2021

Povestea campionilor- 3 povești difer

O zi cu bucurie

Întâlnire de suflet

1 IUNIE 2021