... de 20 ani alături de persoanele cu nevoi speciale

Ganduri de primavara

          Asa cum povesteam si saptamana trecuta,Insoritii au intrat deja in atmosfera de primavara,cu zambete strengare si sclipiri in ochisori frumosi. Si pentru ca „Raza de Soare” are multi prieteni,ieri am avut onoare de a fi invitati la  cea de a-VII-a ediţie a expoziţiei aniversare intitulată ”Primăvara în sufletele noastre” la C.I.T.O Căpuşul de Câmpie,unde am fost intampinati cu multa caldura de beneficiari si personal.
Am petrecut zeci de minute incantatoare,admirand intregul „arsenal” de martisoare,lumanari si alte obiecte de decor confectionate cu mult drag si muuulta indemanare de beneficiari.
Surprizele  insa nu s-au oprit aici..Insoritii s-au delectat cu o sceneta de teatru si o parada de moda,toti beneficiarii CITO prezentand pe rand costumele confectionate de ei pentru diferite activitati.

A fost nemaipomenit! La sfarsitul expozitiei,am schimbat impresii,am povestit,iar Insoritii au fost invitati sa ia masa alaturi de beneficiarii de la CITO,unde intr-o atmosfera de familie,au servit impreuna o supica delicioasa si sarmale aburinde,acoperite din belsug cu smantana. Delicios!
Si cum un pranz pe masura,are si un desert pe masura,Insoritii si cei de la CITO s-au delectat cu prajituri gustoase si s-au bucurat de momentele petrecute impreuna!

A fost o zi minunata,in care am petrecut momente speciale alaturi de persoane speciale,care merita toate laudele,aprecierea si respectul nostru,al tuturor!
Va felicitam dragii nostri,pentru efortul depus,pentru dragostea prin care expozitia a prins viata,pentru intreaga activitate!
Va multumim pentru atmosfera creeata,o atmosfera unica si primitoare,in care ne-am simtit ca acasa…si nu in ultimul rand pentru gandurile de primvara pe care ni le-ati transmis sufleteste!