... de 20 ani alături de persoanele cu nevoi speciale

OVIDIU

Are puţin peste 11 ani şi nu vorbeşte. Dar spune atât de mult , prin  ochii veseli care-i lucesc în continuu. E voios, foarte ascultător, îi place tare mult muzica și să urmărească jocurile de lumini . Şi te topeşti pur şi simplu când este în faţa ta şi te fixează cu ochii lui de copil blând.

Diagnosticul lui este foarte grav, dar mama lui care este o luptătoare nu iși pierde speranța. A căutat soluții, specialiști, s-a documentat, a învățat tot ce se putea despre problemele cu care se confruntă Ovidiu. Poate că mulți oameni nu au capacitatea de a înțelege ce se petrece într-o familie cu un copil cu nevoi speciale – nu de puține ori, un astfel de cămin este plin de iubire și de sensibilitate. Un astfel de copil te poate emoționa clipă de clipă, îți poate fi exemplu atunci când vrei să renunți pentru că ai obosi.

Ce o să se facă când va fi mare? O să aibă noroc?

Întrebări la care noi, cei din Asociația „Raza de soare” Iernut nu știm să răspundem, dar îi dorim tot ce e mai frumos și ne bucurăm pentru cea mai mică reusită.

Ovidiu nu poate vorbi dar „Asociația Raza de soare” vorbește  în numele copiilor pe care îi susține prin proiectele sale.

Încheie un contract de sponsorizare și directioneza 20% din impozitul pe profit contract de sponsorizare . Astfel, în timp, poate te vei așeza la masă chiar cu unul din micii noștri eroi.

Sau directioneaza 2% din impozitul pe venit, descarcă declaratia 230.

 Este atât de simplu să faci o faptă bună!