... de 20 ani alături de persoanele cu nevoi speciale

Pe cont propriu!

Proiectul Pe cont propriu- I can do it by myself” este proiectul propus de Laura Toma (Catarig), voluntar de profesie, prin care sprijina Asociatia Raza de Soare timp de cel putin 6 luni. Proiectul are 3 directii de actiune.
Prima directie este crearea unui kit de mini lectii de economie si antreprenoriat pentru beneficiarii ONG-ului. Astfel, in aceasta luna a fost conceput kit-ul, combinand notiuni de baza simple din viata noastra legate de bani, cu activitari practice, cu scopul de a-i invata pe copiii si tinerii asistati la Asociatie sa se descurce singuri, dat fiind ca ei sunt foarte protejati de familiile lor. Aceste mini lectii urmaresc principiul «learning by doing », considerand dobandirea competentei sociale ca fiind cel mai important scop al demersului educativ cu copiii cu cerinte  educative speciale. Kitul mai contine si lectii de dezvoltare personala unul dintre obiective fiind si dezvoltarea increderii  pentru cei 27 de copii si tineri.

A doua directie a proiectului este activitatea de fundraising si implicit promovarea ONG-ului, corelate cu organizarea de diverse evenimente printre care „Festivalul toamne”, „Targul de iarna”, etc. 
O a treia directie de actiune  este organizarea unui seminar, dupa terminarea proiectului,  in iunie 2014.

Doneaza prin Paypal

Descarca

Ultimele stiri si evenimente

PARTENERIAT PENTRU COMUNITATE

Alăturăte echipei noastre!

O rază de speranță

Karla

O rază de speranță