... de 20 ani alături de persoanele cu nevoi speciale

Retrospectiva primei jumătăti a anului 2017

Si in anul 2017 Asociatia Raza de Soare a avut ca si scop sa ofere gratuit programe de recuperare,  dezvoltarea deprinderilor de viaţă independentă,  integrare în comunitate, diminuarea consecințelor dizabilității și integrarea socio-educaţională a copiilor si adultilor cu dizabilități ușoare, medii, accentuate şi severe.

Suntem mandrii ca pană in acest moment am reusit sa oferim in cadrul Centrului de zi de recuperare pentru copii cu dizabilitati urmatoarele ore de terapie:

-Logopedie -114 sedinte

-Stimulare cognitiva -264 sedinte

-Stimulare multisenzoriala -96 sedinte

-Terapie prin miscare si joc -46

Iar in cadrul Centrului de zi pentru persoane adulte cu dizabilitati am oferit urmatoarele ore de terapie:

-Deprinderi de viaţa independenta -120 sedinte

-Terapie ocupationala -96 sedinte

-Consiliere psihologica -68 sedinte

-Terapie prin miscare -96

Tot in cadrul Asociatiei Raza de soare s.au oferit sedinte de consiliere pentru  parintii beneficiarilor si s-au desfasurat aproximativ 180 de ore de voluntariat.

Cu ajutorul sponsorilor pe langa terapii am ajutat aproximativ 50 de familii cu pachete, care contin alimente, imbracaminte, rechizite si produse igienico-sanitare.

Mulţumim oamenilor de bine care au inteles scopul nostru, pentru ajutorul extrem de preţios,  pe care il acordati Asociaţiei Raza de soare, pentru rezolvarea tuturor problemelor ivite,şi dorim ca şi  în continuare să ne fiţi parteneri.