... de 20 ani alături de persoanele cu nevoi speciale

Schimba destinul unui copil cu nevoi speciale!


1

„Schimbă destinul unui copil cu nevoi speciale!” este un proiect de avengură, care vine în întâmpinarea nevoilor copiilor şi tinerilor cu nevoi speciale, beneficiari ai centrelor noastre, prin activităţi de recuperare personalizate cu efecte benefice asupra stării lor de sănătate psihică, fizică şi emoţională şi a familiilor lor.

Cu atât mai mult, acum în apropierea sărbătorilor de iarnă, dorim să oferim căldura unui Crăciun Fericit beneficiarilor noştri, dar şi să aducem un strop de fericire unor copii deosebiţi şi familiilor lor.

În ani trecuţi, cu ajutorul unor oameni cu suflet mare, am reuşit să oferim familiei lui Robi şi familiei Alinei un sprijin pentru a depăşii dificultăţile traiului de zi cu zi.

Alina este o fetita de 5 anişori care împreună cu tatăl, bunica şi cei cinci fraţi se luptă să depăşească greutăţile pe care le întâmpină zilnic. Ea împreună cu fraţii ei cresc frumos înconjuraţi de dragostea tatălui care munceşte cât e ziua de lungă pentru a le asigura traiul, încercând cu greu să suplinească lipsa mamei.

Robi este un baieţel de 4 ani, care visează să meargă pe picioruşele lui. Mama lui, lipsită de sprijinul tatălui, munceşte din greu, împărţindu-şi timpul şi bani pentru cei trei copii astfel încât să poată acoperii atât spitalizările, medicaţia lui Robi, cât şi hrana, hainele, rechizitele şi cheltuielile gospodăreşti.

Împreună putem oferii bucurie şi caldură atât acestor două familii cât şi tuturor razelor de soare.

Alăturaţi-vă Asociaţie „Raza de soare” care susţine de 16 ani, copii, tineri şi adulţi cu nevoi speciale în lupta lor de a-şi depaşi boala şi greutăţile şi de a avea o viaţa normală alături de familie.

Descarcă contractul-de-sponsorizare, completează şi trimitel pe adresa de e-mail razadesoare2001@yahoo.com sau la adresa poştală: str. Dacia Traiană, nr. 44, Iernut, jud. Mureş, cod postal 545100.

Doar împreună reuşim să schimbăm destine!


Similar posts

Arhive

Doneaza prin Paypal