... de 20 ani alături de persoanele cu nevoi speciale

Schimbă destinul unui copil cu nevoi speciale

”Băiatul cu ochi de copil„ este unul dintre cei 35 de beneficiari ai Asociației ”Raza de Soare,,Iernut. Încă de mic el urmează terapiile de recuperare și de fiecare dată când ajunge la Asociație bucuria se citește în ochii lui blânzi de copil.

Lupta cu autismul este grea, anevoioasă și costisitoare, necesită răbdare pricepere și perseverență, și mama lui știe asta și luptă cu credință deși îl crește singură.
Deși până acum destinul nu a fost deloc generos pentru ea și copilul ei, continuă să spere că lucrurile se vor ameliora.
Raza ei de speranță sunt terapiile de recuperare pe care el le urmează la Centrul de recuperare al Asociației ”Raza de soare”.
 
Alăturați vă eforturilor Asociației Raza de soare, care de 20 de ani sustine acești copii cu nevoi speciale, ca împreună să aducem alinare și bucurie lui și celorlalți 35 de copii și adulți cu dizabilități, asigurându-le șansa de a putea continua terapiile de recuperare și socializare de care au atât de mare nevoie.
De 20% avem si noi nevoie de la voi pentru a putea rămâne alături de acești copii speciali și a putea continua ceea ce facem de 20 de ani.
 
Folosiți-vă aripile Dumneavoastră de înger pentru ai ajuta pe acești copii să
dobândească și ei aripi, împreună să trăim miracolul Crăciunului, al speranței, bunătății, generozității și al bucuriei de a dărui.
 

Descarcă contractul de sponsorizare completeazăl şi trimitel pe adresa de e-mail razadesoare2001@yahoo.com sau la adresa poştală: str. Dacia Traiană, nr. 44, Iernut, jud. Mureş, cod postal 545100.

Doar împreună reuşim să schimbăm destine!

Arhive

Doneaza prin Paypal

Ultimele stiri si evenimente

Ateliere de vară 2021

Povestea campionilor- 3 povești difer

O zi cu bucurie

Întâlnire de suflet

1 IUNIE 2021