... de 20 ani alături de persoanele cu nevoi speciale

TARGUL DE IARNA – editia a-IV a 2012

TARGUL DE IARNA este un eveniment anual desfasurat la nivelul localitatii Iernut, organizat de Biblioteca Oraseneasca Iernut si Asociatia Raza De Soare in parteneriat cu institutiile scolare atat din localitate cat si din localitatile limitrofe.Scopul nostru este de a atrage si de a implica intreaga comunitatea in strangerea de fonuri pentru a ajuta copii din familii cu o situatie finaciara precare.

Acest eveniment cuprinde o expozitie cu vanzare cu obiecte realizate de copii si tineri, un program de colinde si obiceiuri de Craciun si aprinderea luminitelor pe bradul de Craciun din oras. Fiecare editie a Targului de Iarna a adus imbunatatiri si noi surprize pentru cumparatori.

Anul aceste, la a IV-a editie – au fost 23 de standuri cu obiecte si produse de Craciun, realizate de peste 500 de copii si tineri, dintre acestia peste 100 au sustinut programe artistece cu colinde, obiceiuri de Craciun, balet, cantece si dansuri populare, 20 de sponsori si donatori si aproximativ 600 de vizitatori ai evenimetului.

Consideram evenimentul din acest an o reusita din toate punctele de vedere:
1. numarul mare de standuri, bogatia si dieversitatea obiectelo expuse;
2. calitatea si frumusetea programului de colinde, obiceiuri de Craciun si dansuri populare;
3. implicarea comunitatii prin donatii, sponsorizari, cumpararea obiectelor expuse, cumpararea biletelor de tombola si urmarirea spectacolului realizat;
4. suma stransa in valoare de 2.500 lei (in comparatie cu anul trecut cand s-au strans 500lei), a fost donata celor cinci copii sustinute in acest an: Maria, Ioszef, Erika, Vasile si Denisa.

Va multumim tuturor pentru participate, sustinere si implicare, va dorim SARBATORI FERICITE alaturi de cei dragi si nu uitati:

CAND DIN SUFLET DARUIESTI, BINE FACI, BINE PRIMESTI!

SARBATORI FERICITE!

pentru mai multe fotografii intrati AICI

Doneaza prin Paypal

Descarca

Ultimele stiri si evenimente

PARTENERIAT PENTRU COMUNITATE

Alăturăte echipei noastre!

O rază de speranță

Karla

O rază de speranță