... de 20 ani alături de persoanele cu nevoi speciale

Târgul ONG – „Împreună pentru comunitate”

Targul ONG – „Impreuna pentru comunitate” este un eveniment anual organizat din 2002 de catre si cu sprijinul ONG-urilor din Tg.-Mures.
Targul ONG doreste sa ofere un cadru adecvat prin care organizatiile neguvernamentale din domenii foarte diferite de activitate pot sa interactioneze, o data pe an, aratand comunitatii oferta de servicii sau alte tipuri de activitati, respectiv atragand voluntari si 2% din impozitul pe venit al membrilor comunitatii. 
Asociatia „Raza de soare” Iernut a participat la acest eveniment incepand cu anul 2011, ocazie prin care ne-am facut cunoscuta activitatea in orasul Tg. Mures si am cunoscut alte organizatii care isi desfasoara activitatea atat in domeniul social cat si in alte domenii.

Anul acesta Targul ONG, isi va desfasura activitatea timp de o saptamana, incepand sambata 11 mai cu desfasurarea propriuzisa a targului si finalizandu-se pe 18 mai cu evenimentul de strangere de fonduri Swimathon. In aceasta saptamana se vor organiza diferite mese rotunde, pe diferite teme special pentru ONG-uri.

Doneaza prin Paypal

Descarca

Ultimele stiri si evenimente

PARTENERIAT PENTRU COMUNITATE

Alăturăte echipei noastre!

O rază de speranță

Karla

O rază de speranță