... de 20 ani alături de persoanele cu nevoi speciale

Raze de Soare la serbare

Raze de soare,bucurie,martisoare,un sirag de ganduri speciale intr-o zi speciala..aceasta a fost atmosfera cu care am inceput o saptamana de-a dreptul minunata si plina de energie! A venit primavara si rasuflam linistiti..Ne-am pregatit indelung si iata ca a venit si ziua cea mare..
Ziua de azi,nu a fost o zi de luni obisnuita,ci una cu multa voie buna,emotii si mamici zambitoare,asa cum numai la Raza de Soare intalnim..Dar nu doar mamicile au zambit,ci si Insoritii (un pic emotionati ce-i drept) si prietenii apropiati ai Razei care au venit sa ne urmareasca programul artistic pregatit cu muuuult drag.
Si ca sa nu va mai tinem in suspans,aceasta zi de luni a devenit chiar frumoasa(desi traditia populara spune ca in ziua de luni nici iarba nu creste) pentru ca am sarbatorit 1 si 8 martie,un doi in unul reusit,cu mamici fericite,Insoriti si copilasi zambareti si o atmosfera calda de sarbatoare!

 Sfiosi si vizibil emotionati,Insoritii nostri dragi au cantat si au recitat poezii pentru mamicile lor care au prins un „bujor in obrajior”,mandre de razele lor de soare.
In ropote de aplauze,Razele de Soare si-au incheiat programul,apoi cu mic cu mare,mamici si Insoriti,alaturi de prieteni,au servit din bunatatile pregatite cu drag,au facut poze,au impartit martisoare si multa voie buna!

Uram tuturor mamicilor,doamnelor si domnisoarelor o primavara frumoasa si binecuvantata,cu multa sanatate si putere!
O primavara minunata ii uram si viitoarei mamici,Alexandra Simon,psihologul Insoritilor si cea care „dirijeaza” din umbra toate actiunile asociatiei!
Ne reunim fortele(din nou) pentru a-i ura din tot sufletul cea mai fericita,frumoasa si binecuvantata primavara din Univers „mamicii” Razei de Soare,doamna Maria Anton,sufletul Asociatiei si prin intermediul careia copiii si tinerii mai putin norocosi au sansa la o recuperare adecvata si integrare in societate! Felicitarile si tot respectul nostru!
Multumim tuturor celor care ne-au fost alaturi astazi,voluntari,prieteni,mamici! 
Raza de Soare va ureaza o primavara frumoasa si linistita,cu multe impliniri sufletesti!
Va multumim pentru ca ne sunteti alaturi! 

Arhive

Doneaza prin Paypal